Ділюсь рецептом одного з моїх улюблених салатів на Новорічний стіл, готується простіше простого, продукти дешеві, і смачно виходить дуже. Скільки разів його готувала і ще жодного разу, він не залишився не з’їденим.
Ось що нам знадобиться:
Майонез – за смаком.
Відварена картопля – 2 шт.
Обсмажені печериці – 300 гр.
Відварена куряча грудка – 1/2 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Варені яйця – 4 шт.
Сир – 150 гр.
Покроковий рецепт приготування страви:
- Беремо тарілку для салатів, змащуємо дно майонезом, відварену картоплю натираємо на тертці, викладаємо на тарілку і змащуємо майонезом.
- Печериці дрібно нарізаємо, обсмажуємо на олії до готовності, викладаємо на картоплю і змащуємо майонезом.
- Курячі грудки відварюємо, нарізаємо дрібним кубиком, викладаємо на гриби і змащуємо майонезом.
- Наступним шаром викладаємо обсмажені на олії ріпчасту цибулю і моркву і змащуємо майонезом.

- Варені яйця натираємо на тертці, викладаємо на обсмажені овочі, змащуємо майонезом і зверху посипаємо сиром натертим на дрібній тертці.
- Прикрашаємо салат на свій розсуд, я прикрасила обсмаженими печерицями, свіжими огірками та гілочками свіжого кропу.
- Салат готовий, прибираємо його в холодильник на кілька годин і можна подавати до столу.
