14 Вересня, 2025
Дуже смачна і проста!  Лазанья з баклажанів – корисна та апетитна, збережіть собі рецепт.

Дуже смачна і проста! Лазанья з баклажанів – корисна та апетитна, збережіть собі рецепт.

Таку лазанью ви захочете готувати кожен день. Адже вона неймовірно смачна і проста. А головне не містить тіста. Адже замість нього ми будемо використовувати макарони. Страва дуже смачна і прекрасно підійде до вечері.

Необхідні продукти

1 кілограм баклажанів
600 грам фаршу
500 грам помідорів
2 цибулини
300 грам сиру «Моцарелла»
рослинна олія
сіль, перець за смаком
Лазанья з баклажанів: покроковий процес приготування

Нарізаємо баклажани кружечками або пластинками. Солимо їх на смак і перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Ставимо їх в духовку, розігріту до 170 градусів на 20 хвилин.

У сковороду наливаємо рослинну олію і кладемо фарш. Обсмажуємо його до готовності, потім солимо і перчимо до смаку.

Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до фаршу. Все перемішуємо і обсмажуємо кілька хвилин.

Помідори натираємо на тертці в глибоку миску. Додаємо до них томати і перемішуємо, тушкуємо 5 хвилин.

Сир натираємо на тертці.

Беремо форму для випічки і викладаємо першим шаром баклажани. Зверху розподіляємо трохи фаршу і сир. Потім знову баклажани і так до тих пір, поки не закінчаться продукти. Останній шар робимо з сиру.

Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 20 хвилин, а потім подаємо до столу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *