Вони просто чудові! Це найсмачніша заготовка, тому цього року зариваю більше порцій!
Інгредієнти:
Баклажани – 10 кг
Цибуля – 2,5 кг
Морква – 2,5 кг
Червоний солодкий перець – 2,5 кг
часник – 3-4 головки
Баклажани по-корейськиЗимові рецепти
Соус:
Оцет 9% – 750 мл
Олія – 750 мл
Приправа для моркви по-корейськи – 5 пачок
Чорний мелений перець – 5 ч. л.
Цукор – 20 ст. л.
Сіль – 10 ст. л.
Кип’ячена вода – 20 ст. л.
Приправи для зимових страв
Приготування:
Баклажани відварити протягом 20-30 хв., але не переваріть!
Цибулю нарізати півкільцями.
Морква на тертку для моркви по-корейськи.
Червоний перець нарізати соломкою.
Часник через часникодавку.Баклажани по-корейськиМалосольний часник
Баклажани нарізати на брусочки.
Поєднати всі овочі.
Поєднати все для соусу, добре перемішати і залити овочі.
Залишити на добу.
Наступного дня розкласти по баночках та стерелізувати 40 хвилин.
Вихід 19 баночок