Перець фарширований баклажанами
Болгарський перець – 2 кг.
Баклажани – 1,5 кг.
Помідори – 2 кг.
Часник – 2 головки.
Цукор – 2 скл.
Оцет 9% – 1 скл.
Олія – 100 гр.
Рецепт приготування:
Я брала довільну кількість перцю та баклажанів! Більше, ніж зазначено у розкладці, і маринаду робила в 2 рази більше.
Болгарський перець вимити, вирізати серединку і залити окропом на 15-20 хвилин для розм’якшення.
Баклажани нарізати тонкими пластинками, посолити та залишити на 20 хвилин.
Потім баклажани промити, обсушити і обсмажити на сковороді в олії.
Коли баклажани охолонуть, змастити їх роздавленим часником і згорнути в рулетики.
Рулетиками, що вийшли, нафарширувати перець.
Потім укласти фарширований перець в стерилізовані банки.
Шановні наші читачі, господині ,щоб бачити у стрічці рецепти
–проявляйте активність,
- ставте вподобайки
–коментувати та ділитись з друзями
Дякуємо за розуміння та підтримку
Далі готуємо маринад:
помідори подрібнити у блендері або м’ясорубці.
додати цукор, оцет та олію.
Проварити маринад 10 хвилин і залити ним фарширований перець.
Накрити банки стерилізованими кришками і поставити стерилізуватися.
Літрові банки стерилізувати 40 хвилин, після чого закатати і перевернути догори дном!
Зберігаю в коморі.