15 Вересня, 2025
Фантастично смачно і без солі! Рецепт, який шукають всі! Перець фарширований баклажанами.

Фантастично смачно і без солі! Рецепт, який шукають всі! Перець фарширований баклажанами.

Перець фарширований баклажанами
Болгарський перець – 2 кг.
Баклажани – 1,5 кг.
Помідори – 2 кг.
Часник – 2 головки.
Цукор – 2 скл.
Оцет 9% – 1 скл.
Олія – ​​100 гр.
Рецепт приготування:
Я брала довільну кількість перцю та баклажанів! Більше, ніж зазначено у розкладці, і маринаду робила в 2 рази більше.

Болгарський перець вимити, вирізати серединку і залити окропом на 15-20 хвилин для розм’якшення.

Баклажани нарізати тонкими пластинками, посолити та залишити на 20 хвилин.

Потім баклажани промити, обсушити і обсмажити на сковороді в олії.

Коли баклажани охолонуть, змастити їх роздавленим часником і згорнути в рулетики.

Рулетиками, що вийшли, нафарширувати перець.

Потім укласти фарширований перець в стерилізовані банки.

Шановні наші читачі, господині ,щоб бачити у стрічці рецепти

–проявляйте активність,

  • ставте вподобайки

–коментувати та ділитись з друзями

Дякуємо за розуміння та підтримку

Далі готуємо маринад:

помідори подрібнити у блендері або м’ясорубці.

додати  цукор,  оцет та олію.

Проварити маринад 10 хвилин і залити ним фарширований перець.

Накрити банки стерилізованими кришками і поставити стерилізуватися.

Літрові банки стерилізувати 40 хвилин, після чого закатати і перевернути догори дном!

Зберігаю в коморі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *