17 Вересня, 2025
Картоплю більше не смажу, тому що знайшла кращий і смачніший рецепт.

Картоплю більше не смажу, тому що знайшла кращий і смачніший рецепт.

Рецептом запеченої картоплі в духовці з начинкою я сьогодні ділюся з Вами. Він дуже простий у приготуванні. Така смачна і ситна страва не залишить Вас байдужими!

Нам знадобиться:
Картопля – 10 шт.
Ковбаса – 150 г
Зелена цибуля
Сир – 150 г
Яйця – 2 шт.
Сіль перець
Покроковий рецепт приготування:
10 великих картоплин промили під проточною водою від бруду. Кладемо на лист застелений пергаментним папером.

Поливаємо кожну картоплю соняшниковою або оливковою олією.

Посипаємо меленим перцем і приправою за смаком.

Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку запікатися до готовності, поки вона не стане м’якою.

Як тільки картопля приготувалася, зрізаємо верхівки.

Дістаємо середину і кладемо її в миску, вона нам знадобиться для начинки.

Нарізаємо 150 г будь-якої ковбаси на Ваш смак. Декілька пір’їнок зеленої цибулі або половинку цибулі порей також нарізаємо.

Ковбасу та цибулю відправляємо в миску з картоплею.

Додаємо 150 г твердого тертого сиру.

Додаємо два курячі яйця. Солимо на свій смак. Перемішуємо до однорідності.

Заповнюємо серединку картоплі начинкою.

Відправляємо картопля в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин. Смачного

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *