Зручно користуватися такою незрівнянно смачною заправкою! Залишається просто зварити бульйон з картоплею і додати цю чудову заправку! Прекрасне рішення для дуже зайнятих людей, коли після роботи немає можливості довго стояти біля плити, для студентів, ну або просто тому що це реально смачно і практично!
Інгредієнти:
Капуста білокачанна 1 кг.
Буряк 3 кг.
Морква 1 кг.
Цибуля 1 кг.
Помідори 1 кг.
Олія соняшникова 220 мл.
Цукор 120 гр.
Сіль 60 гр.
Оцет 6% 100 мл.
Покроковий рецепт приготування:
Почистити буряк, моркву, цибулю.
Буряк і моркву натерти на великій тертці (можна подрібнити за допомогою кухонного комбайна). Цибулю дрібно порізати.
Помідори помити, подрібнити (через м’ясорубку або блендер). Капусту тонко нашаткувати.
У велику чашу або каструлю скласти всі овочі, додати сіль, цукор, олію, все добре перемішати.
Поставити на плиту, довести до кипіння, вогонь прикрутити до мінімуму і тушкувати 20 хвилин періодично помішуючи. Потім додати оцет, проварити ще 5 хвилин. Розлити по стерильним баночкам, закатати стерильними кришками. Прибрати під теплу ковдру до повного охолодження.