8 Жовтня, 2025
Салат “Хризантема”, першим зникає зі столу. Улюблений усіх мої рідних.

Салат “Хризантема”, першим зникає зі столу. Улюблений усіх мої рідних.

Салат «Хризантема» стане прикрасою святкового столу. Свою назву він отримав завдяки зовнішньому вигляду, адже викладені чіпси нагадують пелюстки квітки. Готується салат із доступних інгредієнтів, які створюють гармонійний смаковий ансамбль. Всі продукти викладаються шарами, а верх прикрашений чіпсами.

Покроковий рецепт приготування страви:
Заздалегідь підготуйте всі компоненти: відваріть яйця, злийте маринад із грибів, злийте зайву рідину з кукурудзи.

Формування шарів салату:

Наріжте копчену курячу грудку кубиками і викладіть кругом на плоску тарілку. Змастіть шар майонезом.

Наріжте мариновані гриби тонкими пластинками, викладіть їх на курку і зверху додайте майонез.
Консервовану кукурудзу спочатку відкиньте на сито, щоб видалити рідину. Потім викладіть її на гриби і знову змастіть майонезом.
Відокремте білки від жовтків. Білки натріть на великій тертці, викладіть таким шаром і покрийте майонезом.
Жовтки подрібніть і поступово посипте ними верх салату.
Оформлення салату:

Візьміть картопляні чіпси гарної якості. Вставте їх по колу салату, щоб створити пелюстки квітки. Поставте готовий салат у холодильник на 1 годину, щоб він добре просочився. Перед подачею можна прикрасити свіжою зеленню. Приємного апетиту!

Салат “Хризантема” – це ідеальний вибір для святкового столу. Він не тільки вражає своїм зовнішнім виглядом, але й тішить насиченим смаком. Гості точно оцінять таке частування!

Ось що нам знадобиться:
Копчена куряча грудка – 250 г (або відварене куряче філе)

Курячі яйця – 4 шт.
Консервована кукурудза – 150 г
Мариновані печериці – 100 г
Картопляні чіпси – 50 г (цілісні, бажано нейтрального смаку)
Майонез – 140 г

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *