Сьогодні ділюся з вами просто незрівнянним рецептом салату з оселедцем.
Покроковий рецепт приготування страви:
- Відварити яйця круто, остудити і дрібно наріжте кубиками.
- Підготовлену картоплю очистіть і натріть на великій тертці або розріжте невеликими шматочками.
- Варену моркву очистіть і теж дрібно поріжте кубиками.
- Почистіть яблуко, видаліть серцевину та наріжте дрібними кубиками.
- Огірки очистіть від шкірки, наріжте кубиками.
- Цибулю дрібно шаткуйте кільцями або півкільцями.
- Оселедцеве філе звільніть від кісток і поріжте маленькими кубиками.
- Зелень промийте і дрібно посічіть ножем.
У глибокій мисці змішайте нарізані продукти, додайте трохи свіжої нарізаної зелені і заправте майонезом або сметаною. Акуратно перемішуйте, щоб зберегти форму всіх компонентів.
Подавайте салат прикрасивши зеленню, що залишилася. Приємного апетиту!
Ось що нам знадобиться:
Яйця варені – 3 шт.
Картопля відварена/запечена – 2–3 шт.
Морква відварена – 1 шт.
Свіжий огірок – 1-2 шт.
Яблуко середньої кислоти – 1 шт.
Червона цибулина – 1 невелика головка
Філе оселедця – близько 200 г
Майонез/сметана – за смаком
Щавель, петрушка – невеликий пучок