9 Жовтня, 2025
Як приготувати шашлик: не з м’яса, а з курячих сердець в духовці.

Як приготувати шашлик: не з м’яса, а з курячих сердець в духовці.

запасайтеся необхідними продуктами і вперед до приготування. На 1 кг сердець вам знадобиться:

2 столові ложки соєвого соусу;
1 чайна ложка орегано;
1 чайна ложка паприки;
1 чайна ложка сухого часнику;
0,5 чайної ложки солі;
3 столові ложки олії;
2 столові ложки лимонного соку;
1 головка цибулі.
Промийте серця, зріжте непотрібну бічну частину, після чого ще раз промийте їх під водою.

Залийте заготовки гарячою водою, після чого злийте рідину і додайте до сердець соєвий соус і спеції – орегано, паприку, сухий часник.

Насамкінець присмачіть олією і лимонним соком, посоліть і відправте сюди ж нарізану на середні за розміром шматки цибулю. За бажанням можна всипати курячу приправу.

Залишилося все перемішати, накрити харчовою плівкою і відправити маринуватися в холодильник на ніч.

Вранці серця потрібно нанизати на довгі шпажки на кшталт шампурів для шашлику, загорнути їх у фольгу і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 25 хвилин.

Потім знімаємо фольгу та запікаємо ще 5 хвилин без неї. Коли час мине, виймаємо і насолоджуємося смачною закускою. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *