коли його скуштувала, була просто в захваті від його ніжного смаку та цікавого поєднання продуктів. Тепер це один із моїх улюблених салатів на святковий стіл.
Ось що нам знадобиться:
Куряча печінка – 300 гр.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Майонез.
Чорнослив – 200 гр.
Варені яйця – 3 шт.
Печериці – 300 гр.
Плавлений сирок – 2 шт.
Відварена морква – 2 шт.
Сіль – за смаком.
Чорний мелений перець – за смаком.
Часник – 1 зубчик.
Волоські горіхи – 30 гр.
Покроковий рецепт приготування страви:
- Курячу печінку дрібно нарізаємо, обсмажуємо на олії з цибулею до готовності і перекладаємо у форму для приготування салатів.

- Змащуємо печінку майонезом і викладаємо зверху дрібно нарізаний чорнослив.
- Варені яйця натираємо на дрібній тертці, викладаємо наступним шаром та змащуємо майонезом.

- Потім викладаємо обсмажені печериці і змащуємо їх майонезом.
- Наступним прошарком викладаємо плавлені сирки натерті на дрібній тертці.

- У глибокій тарілці змішуємо подрібнену відварену моркву, часник та майонез. Обмазуємо сумішшю салат, посипаємо волоськими горіхами і відправляємо в холодильник на пару годин.
- Через дві години салат дістаємо і можна подавати до столу. Смачного!