5 Жовтня, 2024
Тест від англійських психологів: лиш виберіть свою чашку

Тест від англійських психологів: лиш виберіть свою чашку

Чашка може багато розповісти про свого власника. В Інтернеті можна знайти сотні, а то й десятки тисяч різних тестів на визначення особистості. Одні із них — звичайний обман, інші — справді розроблені психологами. Так чи інак, вірити їм чи ні — особистий вибір кожного, а всі ми хочемо знати про самих себе трохи більше, чи не так?

Ми в Тутка знайшли досить простий і веселий тест, де треба лише вибрати чашку. А вона вже розповість про основні риси вашого характеру.

Чашка

Чашка з котом

Ти — позитивна і добра людина, цінуєш затишок і щирість. Намагаєшся бачити в людях тільки найкраще, і саме ця віра в людей часто підводить тебе.

Синьо-зелена чашка

Ти людина, яка обожнює будувати плани і дотримуватися їх, тебе дратує, коли щось йде не так. Рутина — твоя зона комфорту, в якій ти ховаєш низьку самооцінку, хоча навколишні вважають тебе успішною особою. Але навіть у тебе бувають проблеми з довірою

Чашка з зайцем

Ти — успішний працівник, здатний справлятися із завданнями різної складності, але насправді ти залежний від чужої оцінки. Подекуди саме це визначає твої дії. А ось в особистому житті все навпаки, ти постійно нервуєш і не можеш знайти стійку опору.

Рожева чашка

Вся твоє життя — суцільний поспіх. Ти постійно поспішаєш щось зробити, когось зустріти, таким чином намагаючись ніколи не залишатися на самоті. Щоб упорядкувати своє життя, тобі варто було б зупинитися і нарешті подумати, чого ти хочеш насправді.

Чашка з квіткою

Найбільше в житті тобі не вистачає емоцій і бажань. У тебе немає ніяких цілей, майбутнє виглядає незрозумілим, тому ти дуже цінуєш людей, які тебе оточують. Щоб відчувати себе комфортно, тобі потрібно відчувати, що і вони тебе цінують.

Чашка в цяточки

Люди цінують тебе за простоту і щирість, але насправді тобі дуже важко ділитися своїми справжніми почуттями. Крім того, твій настрій постійно змінюється: від нестримної веселості до безпричинного смутку, але з тобою завжди комфортно і затишно іншим.

Чашка з ромбами

Тебе постійно мучить занепокоєння, тому ти плануєш кожну секунду свого життя, щоб не втратити контроль над ним. Тільки ретельне планування здатне вгамувати твої емоції та вільно дихати на повні груди

Чашка з восьминогом

Справжнісінький інтроверт. Ти відрізняєшся рідкісним інтелектом, у твоїй голові постійно повно всяких ідей, але ділитися ними ти не звик. Зате ти вмієш зосереджуватися на завданні так, що вибити тебе з колії стає неможливим.

Чашка зі сніжинкою

Ти розкриваєшся на повну, тільки коли тебе люблять або обожнюють. Ти, граючи, досягаєш поставленої мети, але все одно часто любиш похвалитися своїми досягненнями чиїмись стараннями. Твоїй самооцінці можна лише позаздрити.

Такий ось чи жартівливий, то чи серйозний тест. Величезним плюсом є те, що незалежно від того, чи збігся ваш результат, — це гарний привід задуматися про себе.

А ви любите такі тести на особистість?

За матеріалами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *