4 Грудня, 2024
Готую обід «Як шашлики» вдома: без диму та вогню. Наступного дня нічого не залишається

Готую обід «Як шашлики» вдома: без диму та вогню. Наступного дня нічого не залишається

Ситний, смачний і простий обід із запеченої картоплі, м’яса та салату, з маринованими кабачками.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • свинина та картопля по 1 кг;
  • цибуля, 2 шт;
  • сіль, 1 ч.л;
  • перець та спеції за смаком;
  • олія соняшникова, 100 мл;
  • вода. 250 г;
  • часник, 3 зуб.

Для маринованого салату з кабачками необхідно:

  • кабачок, 1 шт;
  • помідори, 2 шт.;
  • сіль, третина ч. л;
  • перець зелень;
  • часник, 3 зуб.;
  • оцет столовий, 1 ст.л.

Процес приготування вечері з картоплі та м’яса

Картоплю ріжемо великими шматками і обсмажуємо в розігрітій олії до золотистості. Виймаємо.

У цю олію кладемо м’ясо шматочками і обсмажуємо до рум’яності протягом 10 хвилин.

Додаємо цибулю, порізану півкільцями і смажимо 10 хвилин.

Виливаємо олію, додаємо картоплю, спеції, вливаємо воду і тушкуємо під кришкою до готовності, близько 30 хвилин.

Для салату ріжемо кабачок кружечками та обсмажуємо у сковороді. Остуджуємо.

Дрібно нарізаємо часник та зелень.

Ріжемо кружечки на частини і змішуємо зі шматочками помідорів, часником та зеленню.

Додаємо в салат оцет, сіль, спеції, зелень, олію та перемішуємо

Відправляємо салат охолоджуватись у холодильник на 30 хвилин.

Готую вечерю «Як шашлики» вдома: без диму та вогню. Наступного дня нічого не залишається

Викладаємо картоплю з м’ясом на тарілку і посипаємо часником із зеленню, виймаємо салат із холодильника і подаємо до столу.

Дуже ніжне та соковите м’ясо з картоплею та салат з оригінальним смаком з кабачків,може бути буль-який , це просто розкішна вечеря.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *