Цвітна капуста по-корейськи дуже пікантна та смачна
Інгредієнти:
- 1,5 кілограма цвітної капусти
- 1-2 штуки моркви
- 6 зубчиків часнику
- Перець гострий за смаком (за бажанням)
Для маринаду:
- 1 літр води
- 150 грам цукру
- 2 столові ложки солі
- 50 мілілітрів олії
- 120 мілілітрів оцту 9%
Рецепт приготування:
Капусту промиваємо та поділяємо на невеликі суцвіття.
Моркву очищаємо і натираємо на тертці для моркви по-корейськи.
У каструлю наливаємо воду, додаємо цукор, сіль, олію та оцет. Каструлю ставимо на плиту, доводимо до кипіння і проварюємо 1 хвилину.
Маринадом, що вийшов, заливаємо капусту і залишаємо в такому вигляді на 5 хвилин.
Через відведений час у капусту додаємо моркву та часник, пропущений через прес. А також всипаємо підготовлені спеції. Все добре перемішуємо та накриваємо кришкою. у такому вигляді залишаємо до повного остигання.
Охолоджену капусту відправляємо в холодильник на 5 і більше годин. А потім подаємо до столу в міру потреби – це дууууже смачно, тому рекомендую!