23 Травня, 2025
Готую дуже часто і Вам рекомендую! Цвітна капуста по-корейськи – пікантна та смачна.

Готую дуже часто і Вам рекомендую! Цвітна капуста по-корейськи – пікантна та смачна.

Цвітна капуста по-корейськи дуже пікантна та смачна

Інгредієнти:

  • 1,5 кілограма цвітної капусти
  • 1-2 штуки моркви
  • 6 зубчиків часнику
  • Перець гострий за смаком (за бажанням)

Для маринаду:

  • 1 літр води
  • 150 грам цукру
  • 2 столові ложки солі
  • 50 мілілітрів олії
  • 120 мілілітрів оцту 9%

Рецепт приготування:

Капусту промиваємо та поділяємо на невеликі суцвіття.

Моркву очищаємо і натираємо на тертці для моркви по-корейськи.

У каструлю наливаємо воду, додаємо цукор, сіль, олію та оцет. Каструлю ставимо на плиту, доводимо до кипіння і проварюємо 1 хвилину.

Маринадом, що вийшов, заливаємо капусту і залишаємо в такому вигляді на 5 хвилин.

Через відведений час у капусту додаємо моркву та часник, пропущений через прес. А також всипаємо підготовлені спеції. Все добре перемішуємо та накриваємо кришкою. у такому вигляді залишаємо до повного остигання.

Охолоджену капусту відправляємо в холодильник на 5 і більше годин. А потім подаємо до столу в міру потреби – це дууууже смачно, тому рекомендую!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *