4 Грудня, 2024
Готуємо сирний пиріг на швидку руку, який просто тане в роті

Готуємо сирний пиріг на швидку руку, який просто тане в роті

Чудовий сирний  пиріг на швидку руку, з приємним вершково-сирним смаком. Виходить дуже м’який, вологий, що тане в роті. Готується цей пиріг із найпростіших продуктів, які є на кожній кухні. Такий пиріг з’їдається миттєво, а всі, хто куштує – просять рецепт

Пальчики оближеш!

Продукти:

  • Вершкове масло – 150 грам
  • Сир дрібний (5-9%) – 250 грам
  • Яйця – 3 штуки
  • Цукор – 250 грам
  • Ванільний цукор – 2 ч. ложки
  • Розпушувач – 2 ч. ложки
  • Сіль – щіпка
  • Борошно – 150-250 грам (залежно від вологості сиру)

Глазур

  • Цукрова пудра – 100 грам
  • Лимонний чи апельсиновий сік – 2 ст. ложки
  • Вода (за потреби) – повинна вийде густа тягуча помадка

Як приготувати сирний пиріг:

Беремо миску, додаємо вершкове масло, всипаємо цукор, ванільний цукор, дрібку солі і збиваємо все міксером 2-3 хвилини.

Додаємо сир (дрібний), збиваємо ще 1-2 хвилини. Додаємо яйця та збиваємо до розчинення цукру. Всипаємо борошно, що просіяє, розпушувач і перемішуємо лопаткою.

Змащуємо форму для запікання олією, викладаємо тісто, розрівнюючи по всій формі. Відправляємо до розігрітої духовки до 170 градусів, на 50 хвилин.

Даємо пирогу трохи охолонути.

Робимо глазур:

Беремо чисту миску, додаємо цукрову пудру, вливаємо лимонний чи апельсиновий сік, воду і добре перемішуємо лопаткою до однорідної маси.

Поливаємо зверху на пиріг готовою глазур’ю.

Найсмачніший сирний пиріг готовий! Залишилося лише заварити чай

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *