12 Травня, 2025
Закуска або сніданок, кому як більше подобається. Справжня ніжність з кабачків.

Закуска або сніданок, кому як більше подобається. Справжня ніжність з кабачків.

Сьогодні у мене дуже простий рецепт. Закуска або сніданок, кому як більше подобається. Справжня ніжність з кабачків. Зробимо рулетики з оригінальною, незвичною начинкою.

Складові:

  • 150 г бринзи (або фети)
  • 2 ст.л. сметани
  • 2 зубчики часнику
  • жменя волоських горіхів
  • кінза і кріп (або петрушка)
  • 2 середніх кабачка
  • 4 яйця
  • сіль

Спочатку приготуємо дивну пасту. Грубо нарізаю пучок зелені, у мене кріп і кінза. Добре ще додати петрушку, але у мене її не було. Відправляю в чашу блендера.

Додаю пару зубчиків часнику. Ще додаю жменю волоських горіхів.

Дуже дрібно подрібнюю інгредієнти блендером.

Тепер мені знадобиться фета або бринза, всього 150 гр. Додаю 2 столові ложки сметани.

І додаю ароматну заправку і перемішую вилкою.

Без муки. Ось як я буду готувати кабачки все літо! Тільки начинку міняй!

Таку пасту добре і на хліб підсушений намазати, і на кружечки кабачка або баклажана. Універсальна, дуже смачна штука.

А у мене це сьогодні буде начинка для кабачкових млинців. Знадобляться два кабачка, кабачки молоденькі, шкірку знімати не буду.

Натираю кабачки на великій тертці.

Гарненько солю, перемішую і на 10 хвилин залишаю. Кабачки за цей час випустять зайву вологу.

Без муки. Ось як я буду готувати кабачки все літо! Тільки начинку міняй!

Чотири яйця вбиваю в миску, трохи підсолюю і збовтую віночком.

У яйця додаю добре віджаті кабачки. Перемішую.

Сковорідку розігріваю, наливаю трохи соняшникової олії. Викладаю велику ложку кабачкової маси і злегка розподіляю по сковороді. Залишаю, щоб низ схопився, утворилася скоринка.

І вже після того як утворилася скоринка, розподіляю масу в тонкий млинець, за допомогою лопатки.

Коли знизу млинець підрум’яниться, викладаю начинку. Для зручності я її переклала в пакет.

За допомогою двох лопаток акуратно загортаю млинець в рулет.

Ось такі гарні, рум’яні, апетитні рулетики вийшли. Просто надзвичайно смачні, спробуйте приготувати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *