4 Грудня, 2024
Коли у мене є сир завжди готую такі Рогалики: без дріжджів і соди (ділюся рецептом)

Коли у мене є сир завжди готую такі Рогалики: без дріжджів і соди (ділюся рецептом)

Доброго дня! Спробуйте приготувати ось такі приголомшливі ніжні сирні рогалики. Тісто ми приготуємо дуже м’яке. Рогалики виходять ароматні і смачні!

за матеріалами Вподобайка

Продукти для тіста:

  • 180 г – борошна
  • 200 г – домашнього сиру
  • 120 г – вершкового масла
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 70 г – цукру
  • дрібка солі
  • 8 г – ванільного цукру

Покроковий процес приготування:

1. У просіяне борошно додаємо сіль, розпушувач, цукор і ванільний цукор і гарненько розмішаємо.

2. Заморожене вершкове масло натираємо на борошно на тертці, потім його перемішати.

3. Тепер додамо сир і розтираємо його з борошном. Коли маса стане густою, місимо руками.

4. Потім вимішуємо тісто на робочому столі. Воно вийде м’яким і не липким. Прибираємо його в пакет і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.

5. Дістаємо тісто з холодильника, присипаємо стіл борошном і розкачуємо в тонке коло товщиною приблизно 3-4 мм. Фігурним ножем розрізаємо його ось на такі трикутники, виходить 24 частини. Для зручності можна взяти лінійку.

6. Кожен шматочок тіста скачуємо в рулет від широкої частини до вузької.

Коли у мене є сир завжди готую такі Рогалики: без дріжджів і соди (ділюся рецептом)

7. Викладаємо рогалики на деко

8. І відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 25 хвилин

9. Дамо їм трошки охолонути, а потім за бажанням посипаємо цукровою пудрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *