Даний крем прекрасно підійде для будь-яких тортів та інших смачних десертів. Він дуже простий й швидкий в приготуванні та виходить досить щільний, тому з нього можна робити нескладні прикраси
Складові:
- Свіжі вершки 33-35% 0,5 л.;
- Домашній сир 200 гр.;
- Пудра цукрова 130 гр.;
- Ванілін 1 пакет.
Спосіб приготування:
- Перетріть сир через дрібне сито або блендером до однорідності.
- Охолоджені вершки змішайте з сиром, цукровою пудрою та ваніліном.
- Збийте все на великій швидкості до міцної маси, яка має збільшитися в обсязі та добре тримати форму.
- Крем виходить помірно солодким, але при бажанні кількість цукрової пудри можна збільшити або зменшити.
- Даної порції вистачить на 4-5 коржів торта діаметром 20 см.