20 Квітня, 2025
Легкий у приготуванні рецепт торта “Сметанник” на сковороді. Готовиться легко і швидко.

Легкий у приготуванні рецепт торта “Сметанник” на сковороді. Готовиться легко і швидко.

  • З’єднати сметану і цукор, перемішати і розділити на дві частини.
  • Додати в першу сметанну частину какао.
  • Змішати борошно, розпушувач, рівномірно всипати в кожну з сметанних половин.
  • Замісити тісто, з кожної половини зробити “ковбаску” і розрізати на 6 однакових частин.
  • Скачати в 12 кульок, кожен потім розкачати, щоб вийшло 12 коржів
  • Викласти в суху розігріту сковороду діаметром 22 см., зрізати надлишки.
  • Смажити з кожного боку  2-3 хвилини до рум’яного стану.
  • Зі зрізаних надлишків зробити ще два коржі для посипання, посмажити їх.
  • Збити міксером сметану і цукор.
  • Зібрати торт у послідовності: світлий корж-крем-темний корж-крем.
  • Подрібнити в крихту коржі для посипання і прикрасити нею торт.
  • Покласти торт в холодильник для просочення.  
  • Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *