18 Травня, 2025
ПІСНИЙ торт “Панчо” із вишневою начинкою: простенький, дуже смачний, “. Тортик без яєць, масла і сметани

ПІСНИЙ торт “Панчо” із вишневою начинкою: простенький, дуже смачний, “. Тортик без яєць, масла і сметани

Пісний торт “Панчо” – дуже просто приготувати, такий смачний, що просто оближеш пальчики. Готуйте разом зі мною, і у вас все вийде!

Продукти:

Деко розміром 28х30 см. Торт у готовому вигляді 18 см діаметром.

КРЕМ:

  • Молоко рослинне – 500 г
  • Цукор – 120 г
  • Крохмаль – 40 г
  • Агар Агар – 10 г можна додати при варінні для більш стабільного крему.

Додатково:

  • Вишня без кісточки – 200 г.
  • Цукор – 2-3 чайні ложки.
  • Коньяк – 2-3 чайні (за бажанням).

Приготування:

Спочатку приготуємо шоколадний бісквіт. У глибокій мисці спочатку з’єднуємо сухі інгредієнти, перемішавши вінчиком до однорідності.

Далі вливаємо рослинне молоко і олію,

перемішуємо вінчиком до однорідності.

Вливаємо на деко застелене силіконізованим пергаментним папером.

Розрівнюємо і ставимо випікатись у розігріту до 180 гр. С духовку на 15-20 хвилин, але дивіться по особливостях своєї духовки.

Готовий бісквіт залишаємо охолоджуватись.

Тим часом у вишню без кісточок додаємо трішки цукру та коньяк і залишаємо настоятись. Спирт випарується, а аромат залишиться.

Приготуємо крем. У каструльку додаємо цукор, за бажанням ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль, агар-агар перемішуємо вінчиком до однорідності в вливаємо рослинне молоко і перемішуємо. Ставимо на плиту, постійно помішуючи до загустіння. Знімаємо, залишаємо охолоджуватись, накрити харчовою плівкою в контакт.

Далі остиглий крем пробиваємо міксером.

Вишню відкинемо на ситечко, щоб стік сік, його використаємо для просточення бісквіту.

З коржа вирізати кільцем корж за розміром нашого тортика.

А із залишку коржа наріжемо на маленькі квадратики. І трішки коржа залишимо для прикраси торта, пробивши їх у блендері до крихти.

Торт будемо збирати у кільці. Спочатку кладемо корж просочуємо соком з вишні і по черзі кладемо шарами крем, шоколадні квадратики і вишню до закінчення продуктів.

Прикрасимо верх і боки торта шоколажною крихтою.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *