4 Грудня, 2024
Печінка по-царськи — ця страва вище всяких похвал.

Печінка по-царськи — ця страва вище всяких похвал.

І готується з доступних продуктів.

Інгредієнти

Печінка куряча — 500 г.

Цибуля ріпчаста — 500 г.

Морква — 500 г.

Крупа манна — 1 /2 склянки.

Молоко — 1 /2 склянки.

Майонез — 300 г.

Рослинна олія — 2 ст. л.

Сіль, перець чорний мелений — за смаком.

Приготування

Печінку пропустити через м’ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину. Цибулю нарізану півкільцями і моркву натерту на тертці тушкувати в невеликій кількості олії. Форму змастити маслом і присипати сухарями.

Викласти половину цибулі і моркви, посолити, поперчити. Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.

Знову викладаємо овочі, зверху печінку, що залишилася. Посолити, поперчити, змастити майонезом. Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години. Готову страву прикрасити зеленню і подати до столу. Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *