Смачні фаршировані пиріжки з картоплею на сковороді, подаємо з різними соусами і сметаною.
Пише Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- вода – 200 мл;
- борошно – 400 г;
- сіль – дрібка;
- яйця – 1 шт.
Для начинки:
- фарш будь-який – 500 г;
- цибуля – 1 шт;
- сіль, перець, спеції.
Для приготування:
- цибуля і морква по 1 шт;
- картопля – 3 шт;
- томатна паста – 1 ст.л;
- сіль, перець;
- вода – 500 мл.
Процес приготування
Борошно змішати з сіллю, додаємо яйце і воду, вимішуємо тісто – маса повинна бути м’якою і піддатливою. Укладаємо в пакет і залишаємо на 15 хвилин.
Фарш заправляємо дрібно різаною цибулею, нарізаною зеленню, сіллю, перцем і різними спеціями.
Тісто розгортаємо на робочій поверхні, присипаною борошном в великий пласт і розрізаємо його на 2 частини.
Кожну змащуємо фаршем і скручуємо в рулет.
Кожен рулет розрізаємо на порційні шматочки.
Розігріваємо олію і обсмажуємо кубики цибулі і терту моркву, потім додаємо томатну пасту і воду, картоплю, нарізану скибочками.
Зверху викладаємо наші пиріжки, наливаємо воду і тушкуємо все на середньому вогні протягом 30 – 40 хвилин.
Це дуже ситна і універсальна страва, яку ви можете доповнювати і своїми продуктами, наприклад, грибами, сиром.