4 Грудня, 2024
Салат «Ніжність» — простий в приготуванні, ситний та дуже смачний

Салат «Ніжність» — простий в приготуванні, ситний та дуже смачний

Салат «Ніжність» дуже простий в приготуванні, ніжний, ситний та неймовірно смачний. Родина й гості будуть в захваті від такої вишуканої страви, яку можна подати на святковий стіл

Складові:

  • М’ясо курки 600 гр.;
  • Гриби 600 гр.;
  • Яйця курячі 6 шт.;
  • Огірок свіжий 3 шт.;
  • Майонез домашній 150 мл.;
  • Сметана 20% 150 мл.;
  • Часник 2 зуб.;
  • Сіль 0,5 ч. л.;
  • Перець 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Помийте та наріжте печериці, обсмажте до випаровування води, додайте олію, сіль, перець й витримайте до повного приготування.
  2. Намастіть філе спеціями, загорніть у фольгу, викладіть на деко та випікайте пів години при температурі 200 градусів.
  3. Відваріть яйця, очистьте та натріть на тертці.
  4. В ємності змішайте майонез, сметану, сіль та перець.
  5. В спеціальну форму викладіть шар м’яса, змастіть соусом, зверху гриби, соус, яйця та накрийте харчовою плівкою.
  6. Поставте страву в холодильник та 2 години.
  7. Натріть огірки, відіжміть сік та викладіть на салат рівномірним шаром перед подачею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *