23 Травня, 2025
Святковий салат «Чорні перли»: неймовірно смачний рецепт

Святковий салат «Чорні перли»: неймовірно смачний рецепт

Рецепт салату чорні перли дуже оригінальний. Головною родзинкою салату є чорнослив, фарширований волоськими горіхами. Салат викладаємо шарами, тому подавати його потрібно порційно.

Святковий салат «Чорні перли»

Вибираючи чорнослив для салату, бажано зупинитись на м’яких плодах. Якщо вам не вдасться купити м’який чорнослив, то перед приготуванням рецепту чорнослив можна замочити в гарячій воді на 5-7 хвилин, а потім обсушити його за допомогою паперового рушника.

Зміст

Зміст
Салат «Чорні перли»
Інгредієнти:
Яйця курячі – 2 шт;
Крабові палички – 200 г;
Сир – 200 г;
Майонез – 6 ст.
Горіхи грецькі – 50 г;
Чорнослив – 0,5 склянки;
Масло вершкове – 50 г;
Сіль перець.
Приготування:

Оскільки салат «Чорні перли» у нас буде шарами, для рівномірного укладання шарів я скористалася кулінарним кільцем. Курячі яйця відварюємо до готовності. Охолоджуємо та очищаємо. Першим шаром салату ми кладемо одне яйце, натерте на великій тертці. Злегка солимо готовий шар.

Наступним шаром кладемо крабові палички, натерті на великій тертці. Шар заправляємо майонезом.

Натираємо на дрібній тертці сир, викладаємо поверх крабових паличок і так само покриваємо його шаром майонезу.

Тепер нам знадобиться фарширований чорнослив. Робимо надріз і в серединку кожного плода кладемо шматочок горіха.

Викладаємо в кулінарне кільце шар фаршированого горіхами чорносливу.

Заморожуємо у морозилці вершкове масло, натираємо його на дрібній тертці та викладаємо поверх шару з чорносливу.

Повторюємо всі шари до наповнення кулінарного кільця. Викладаємо шар із яйця, шар із крабових паличок, шар майонезу і нарешті, шар сиру. Перед подачею на стіл прикрашаємо салат «Чорні перли» чорносливом та горіхами.

Смачного Вам та приємних приготувань

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *