11 Грудня, 2024
Сирники тепер не розпливаються, виходять пружними і дуже ніжними: весь секрет у підготовці сиру

Сирники тепер не розпливаються, виходять пружними і дуже ніжними: весь секрет у підготовці сиру

Швидкий рецепт смачних сирників, які вийдуть у кожного. Ці ароматні сирники обожнює вся моя сім’я.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Інгредієнти для сирників:

  • Сир жирністю мінімум 5% — 500 г,
  • Цукор білий або коричневий — 1 столова ложка,
  • Яйце куряче — 1 штука,
  • Манка — 2-3 столових ложки,
  • Сіль — дрібка,
  • Борошно — для обвалювання сирників перед смаженням.

Приготування сирників

Сирники будемо готувати з сухого сиру — в цьому весь секрет. Сир потрібно помістити в марлю і віджати від вологи.

Розминаємо сир виделкою, додаємо сіль, яйце і цукор, вимішуємо.

Додаємо 30 г манної крупи, перемішуємо і даємо масі для сирників постояти близько 20 хвилин

Ще раз перемішуємо сир і робимо заготовки у формі кульок.

Кожному кульці надаємо форму оладки, а потім вирівнюємо краю ножем або кулінарним кільцем маленького діаметру.

Сирники тепер не розпливаються, виходять пружними і дуже ніжними: весь секрет у підготовці сиру

Смажимо сирники на повільному вогні з двох боків на олії. Смачного!

Сирники тепер не розпливаються, виходять пружними і дуже ніжними: весь секрет у підготовці сиру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *