Така закуска готується дуже просто, часу багато не буде потрібно. Можна приготувати заздалегідь, таку страву і подавати за святковим столом
Інгредієнти:
2-3 буряка
7-8 зубчиків часнику
Сіль за смаком
Приправа італійські трави
Оливкова олія
Хліб
Вершковий сир
Приготування:
Буряк вибирайте невеликого розміру. Чим менше, тим краще. Сирий буряк помити і почистити.

Потім нарізати на тонкі скибочки, товщина пару міліметрів.

Перекласти в форму для запікання.

Часник розчавити тильною стороною ножа.

Розкласти часник поверх буряка. Присипати спеціями: італійські трави, сіль, перець чорний мелений.

Полити оливковою олією.

Накрити фольгою і відправити в розігріту до 190-200 ° С духовку, запікати хвилин 30.

Якщо готуєте закуску заздалегідь, на цьому етапі можна просто прибрати закуску в холодильник.

А якщо подаєте відразу, тоді скибочки хліба підсушити на сковороді або в тостері.
Натерти одну сторону часником.

Змастити сиром.

Зверху покласти буряк і присипати волоськими горіхами.


Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!