11 Грудня, 2024
Тепер овочі на “вінегрет” не варю, а смажу. Витрачаю 15 хвилин на готування і подаю до столу

Тепер овочі на “вінегрет” не варю, а смажу. Витрачаю 15 хвилин на готування і подаю до столу

У сковороду виливаємо 3 столові ложки  соняшникової олії та прибираємо убік. Нарізаємо кубиками 1 сирий, очищений від шкірки  буряк, 1 сиру моркву і 1 сиру картоплю.

Перекладаємо овочі в сковорідку і ставимо під закритою кришкою на великий вогонь. Після утворення крапель, готуємо 5 хвилин, не мішаючи та не відкриваючи кришку. Забираємо з вогню і даємо трохи охолонути.

Подрібнюємо 1 невелику цибулину, пів пучка зеленої цибулі і пересипаємо в миску. 3 невеликі мариновані огірки подрібнюємо на дрібні кубики і перекладаємо до цибулі, всипаємо 150 г зеленого горошку, викладаємо підготовлені овочі, приправляємо чорним меленим перцем, пів чайної ложки, пів чайної ложки солі і пів чайної ложки цукру, вливаємо 1 столову ложку лимонного соку і перемішуємо.

Приємного апетиту! Спробуйте це дуже смачно.

Інгредієнти

буряк – 1 штука
морква – 1 штука
картопля – 1 штука
зелений горошок – 150 грам
мариновані огірки – 3 штуки
цибуля – 1 невелика
зелена цибуля – підлога пучка
соняшникова олія – ​​3 столові ложки
вода – 3 столові ложки
сіль – пів чайної ложки
чорний перець – підлога чайної ложки
цукор – підлога чайної ложки
лимонний сік – 1 столова ложка
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *