На сковороді можна готувати не тільки ароматну та апетитну смажену картоплю, але й інші смачні страви з картоплі. Наприклад, хрусткі коржики з картоплі. Все дуже просто і легко, рецепт для сніданку та швидкого перекусу.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- картопля, 4 шт великі;
- яйця, 2 шт.;
- зелена цибуля та зелень пучок;
- сіль, перець, спеції, ароматні трави.
Процес приготування
Картоплю натираємо на великій тертці, трохи солимо, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
Віджимаємо картопляну масу від зайвої рідини.
Зелену цибулю і за бажанням кріп – картопля дуже їх поважає, дрібно ріжемо.
Яйця збиваємо віночком із сіллю, перцем, ароматними травами за смаком
Розігріваємо трохи олії в сковороді, викладаємо рівним шаром картоплю, трохи її утрамбовуємо і виливаємо зверху яєчну масу.

Смажимо на невеликому вогні під кришкою близько 10 хвилин.

За допомогою плоскої тарілки перевертаємо коржик і смажимо другий бік до готовності.
Кришкою не накриваємо, щоб верхня сторона залишилася хрусткою.

Ділимо коржик на порції і подаємо зі сметаною, до салатів зі свіжих овочів, намазками з плавленого сирку та часнику та з будь-якими іншими стравами.
