26 Грудня, 2024
Торт «Снікерс» — один з самих вдалих рецептів. Всі хто скуштує, дуже хвалять

Торт «Снікерс» — один з самих вдалих рецептів. Всі хто скуштує, дуже хвалять

Снікерс — один з найпопулярніших та улюблених шоколадних батончиків. Він має чудовий смак та дивовижну здатність підіймати настрій. А вправні господині, навіть, почали пекти неперевершений й смачний торт, який нагадує батончик «Снікерс» та й готується він досить просто

Інгредієнти:

Тісто:

  • Курячі яйця 3 шт.;
  • Цукор пісок 1 скл.;
  • Какао порошок 3 ст. л.;
  • Жирна сметана 3 ст. л.;
  • Пшеничне борошно 1 скл.;
  • Розпушувач для тіста 1 ч. л.

Крем:

  • Домашнє молоко 500 мл.;
  • Манна крупа 50 гр.;
  • Цукор пісок 100 гр.;
  • Вершкове масло 250 гр.

Прошарок:

  • Варене згущене молоко 0,5 л.;
  • Смажений арахіс 200 гр.;
  • Білий крекер 200 гр.;
  • Шоколаду 50 гр.;
  • Вершкове масло 50 гр

Спосіб приготування:

  1. Відокремте жовтки від білків.
  2. Збийте білки в міцну піну, всипте цукор та збивайте, щоб він повністю розчинився.
  3. Додайте в масу жовток та продовжуйте перемішувати.
  4. Обережно змішайте тісто лопаткою зі сметаною, просіяним борошном, порошком какао та розпушувачем.
  5. Змастіть олією роз’ємну форму для випічки, вилийте в неї готове тісто та поставте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку.
  6. Випікайте корж на протязі 30-35 хвилин, перевіряючи дерев’яною паличкою його готовність.
  7. Змішайте манну крупу, молоко та цукор.
  8. Поставте на плиту та постійно мішаючи закип’ятіть, потім зменште вогонь на мінімум й проваріть все ще 5 хвилин, повинна вийти звичайна манна каша.
  9. Приберіть з плити крем, накрийте його в контакт харчовою плівкою та залиште охолоджуватися.
  10. Збийте м’яке вершкове масло та не перестаючи збивати, за три рази додайте до нього манну кашу.
  11. Подрібніть печиво крекер, змішайте з вареною згущенкою та підсмаженим арахісом.
  12. Бісквітний корж розріжте навпіл, покладіть нижній на дно роз’ємної форми, намастіть його кремом, далі покладіть прошарок, шар крему та накрийте верхнім коржем бісквіту.
  13. Верх та боки торта обмастіть кремом.
  14. Поставте його на кілька годин до холодильника.
  15. Вийміть торт з роз’ємної форми, полийте розтопленим маслом з шоколадом та обсипте з усіх боків смаженим арахісом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *