Снікерс — один з найпопулярніших та улюблених шоколадних батончиків. Він має чудовий смак та дивовижну здатність підіймати настрій. А вправні господині, навіть, почали пекти неперевершений й смачний торт, який нагадує батончик «Снікерс» та й готується він досить просто
Інгредієнти:
Тісто:
- Курячі яйця 3 шт.;
- Цукор пісок 1 скл.;
- Какао порошок 3 ст. л.;
- Жирна сметана 3 ст. л.;
- Пшеничне борошно 1 скл.;
- Розпушувач для тіста 1 ч. л.
Крем:
- Домашнє молоко 500 мл.;
- Манна крупа 50 гр.;
- Цукор пісок 100 гр.;
- Вершкове масло 250 гр.
Прошарок:
- Варене згущене молоко 0,5 л.;
- Смажений арахіс 200 гр.;
- Білий крекер 200 гр.;
- Шоколаду 50 гр.;
- Вершкове масло 50 гр
Спосіб приготування:
- Відокремте жовтки від білків.
- Збийте білки в міцну піну, всипте цукор та збивайте, щоб він повністю розчинився.
- Додайте в масу жовток та продовжуйте перемішувати.
- Обережно змішайте тісто лопаткою зі сметаною, просіяним борошном, порошком какао та розпушувачем.
- Змастіть олією роз’ємну форму для випічки, вилийте в неї готове тісто та поставте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку.
- Випікайте корж на протязі 30-35 хвилин, перевіряючи дерев’яною паличкою його готовність.
- Змішайте манну крупу, молоко та цукор.
- Поставте на плиту та постійно мішаючи закип’ятіть, потім зменште вогонь на мінімум й проваріть все ще 5 хвилин, повинна вийти звичайна манна каша.
- Приберіть з плити крем, накрийте його в контакт харчовою плівкою та залиште охолоджуватися.
- Збийте м’яке вершкове масло та не перестаючи збивати, за три рази додайте до нього манну кашу.
- Подрібніть печиво крекер, змішайте з вареною згущенкою та підсмаженим арахісом.
- Бісквітний корж розріжте навпіл, покладіть нижній на дно роз’ємної форми, намастіть його кремом, далі покладіть прошарок, шар крему та накрийте верхнім коржем бісквіту.
- Верх та боки торта обмастіть кремом.
- Поставте його на кілька годин до холодильника.
- Вийміть торт з роз’ємної форми, полийте розтопленим маслом з шоколадом та обсипте з усіх боків смаженим арахісом.