11 Жовтня, 2024
Хрустка та соковита капуста всього за 15 хвилин. Господиням на замітку

Хрустка та соковита капуста всього за 15 хвилин. Господиням на замітку

Приготуйте хрустку та соковиту капусту всього за 15 хвилин. Така смакота швидко розлетиться на вашому столі.

Для приготування вам знадобиться:

  • Капуста – 3000 грамів;
  • Морква – 3 шт.;
  • Часник – 3 зубки;
  • Вода питна – 1500 мл.;
  • Сіль кам’яна – 90 грамів;
  • Цукор пісок – 200 грамів;
  • Олія соняшникова рафінована – 250 мл.;
  • Оцет харчовий – 200 мл.

Як зробити:

  1. Нашаткуйте дрібно капусту.
  2. Моркву нашаткуйте на тертці з великими отворами.
  3. Часник подрібніть.
  4. Перемішайте овочі та складіть у пластмасове відро.
  5. Приготуйте розсіл. Змішайте всі складові, окрім оцту. Закип’ятіть протягом 4 хвилин, влийте оцет та киплячим розсолом залийте капусту.
  6. Залишіть капусту настоюватись пару годин, періодично перемішуючи.
  7. Потім, для зручності, перекладіть капусту у маленькі баночки, закрийте кришками та поставте зберігатись у холодильну камеру.
  8. Все дуже просто. Спробуйте приготувати таку капусту й ви залишитесь задоволеними!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *