11 Грудня, 2024
Якщо квасити капусту, то тільки за цими рецептами. Завжди виходить хрумка та соковита

Якщо квасити капусту, то тільки за цими рецептами. Завжди виходить хрумка та соковита

Ось три смачні рецепти капусти, які порадують ваших близьких!

Капуста швидкого приготування

Ця капуста зберігається недовго, тому готуйте в невеликих кількостях

Це Вас може зацікавити:

Інгредієнти:

  • Капуста
  • Буряк — 1 шт.
  • Перець стручковий — 1 шт.
  • Корінь селери — 1 шт.
  • Часник — 5 зубчиків
  • Вода — 1000 мл
  • Сіль — 30 г
  • Оцет — 100 мл

Приготування:

  1. Нашаткуйте овочі та щільно складіть у банку.
  2. Закип’ятіть воду з сіллю та оцтом і залийте капусту.
  3. Через добу поставте банку в холодильник.

Смачного!

Це Вас може зацікавити:

Капуста з солодким перцем

Цей рецепт додасть капусті особливого аромату та смаку.

Інгредієнти:

  • Капуста — 1000 г
  • Червоний солодкий перець — 1 шт.
  • Часник — 5 зубчиків
  • Морква — 1 шт.
  • Сушений кріп — дрібка
  • Мелений чорний перець — ½ ч. л.
  • Олія — 50 мл
  • Вода — 1000 мл
  • Оцет — 100 мл
  • Сіль — 30 г
  • Цукор — 30 г

Приготування:

  1. Нашаткуйте капусту, наріжте перець соломкою, натріть моркву на великій тертці, а часник наріжте слайсами.
  2. Перемішайте овочі та щільно складіть у банку.
  3. Закип’ятіть воду з сіллю, цукром та спеціями, залийте капусту.
  4. Залиште настоюватися на 10 годин.

Смачного!

Капуста з кмином та яблуком

Ця капуста просто тане в роті!

Інгредієнти:

  • Капуста — 3 качани
  • Морква — 3 шт.
  • Яблука — 3 шт.
  • Кмин — 3 ст. л.
  • Журавлина — 3 ст. л.
  • Сіль — 180 г

Приготування:

  1. Нашаткуйте капусту, натріть моркву, а яблука наріжте кільцями.
  2. Перемішайте капусту з морквою та сіллю.
  3. Обсмажте кмин на сухій сковороді кілька хвилин, потім розтолочіть його.
  4. Викладайте овочі в банку пошарово: морква з капустою, кмин, яблука та журавлина.
  5. Поставте зверху вагу та залиште капусту на пару днів у теплому місці.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *